Eikes, nu ben ik helemaal

Eikes, nu ben ik helemaal ongerust. Philippe is naar het hospitaal gevoerd, zijn voet was gevoelloos geworden na een examen en hij kon hem niet meer bewegen. Vies.

En Philippe Philippe zijnde, was hij weer eens Less Than Forthcoming aan de telefoon met mijn moeder, dus dat is al helemaal om de boom in te kruipen. Gelijk in de tijd met examens: “hoe was ‘t?” “oh, gewoon”. Ack!

7 Comments

  • Geknelde zenuw, no biggy. Ne keer naar de kraker, alleja, chiropractor, en die zal het wel oplossen. Kan van de stress komen denk ik zelfs. Of van verkeerd slapen of zo. Het vreemde is dat net toevallig vanmorgen ik wakker werd met een ontzettend slapende/gevoelloze voet. Vooral mijn voetzool was echt totaal numb. Maar beetje wrijven en doen, zodat het bloed wa begint te stromen, dan was het direct in orde. Vroeger had ik dat elke nacht aan mijn linkerarm, omdat die onder mijn kussen lag, anders kreeg ik nekpijn. Dan wordt ge zo wakker, ge gaat rechtzitten want ge hebt het gevoel dat er iets mis is, en dan merkte ge dat uw hele arm er als een dood object bij hangt. Grellig zene :)

  • Bwa ik ga ni helemaal akkoord. Ik denk echt dat die mannen (of vrouwen) geknelde zenuwen of verknakzakte spieren terug op hun plooi kunnen helpen. Maar goed, won’t get u started.

  • allo. patient aan het woord. blijkbaar is het niet echt een geknelde zenuw. eigenlijk weten ze zelfs helemaal niet wat het is. ik heb nog steeds al de normale reflexen in been en voet, maar één bepaalde spiergroep is volledig verlamd, for reasons unknown. maandag waarschijnlijk naar de neuroloog voor testen en al.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.