Het ordewoord van vorige week,

Het ordewoord van vorige week, niet zonder enige zelfspot I hasten to add, was “efficiënte comunicatie”. Het ordewoord van deze week is “de boog kan niet altijd gespannen staan”. ‘t Zal morgen niet te vet zijn van werk vrees ik.

Alhoewel. Verder werken aan dekust van zodra Free er door gekomen is, dat zal rond of na de middag zijn denk ik. En daarvoor eens ernstig beginnen kijken naar een aantal offertes die bijven liggen zijn.

Of neen, eens met Alain en Lieve en Peter de amercom.be-site doorlopen.

Note to self: positieve kritiek geven! Note to collega’s: als ik niet zeg dat het slécht is, is het dat het goed is! Als ik zeg dat het goed is, is het buitensporig uitstekend goed! Als ik niets zeg en met een vies gezicht rondloop, dan is het misschien dat het goed is maar dat ik vies loop om wat voor reden ook, en misschien dat het slecht is maar dat ik het niet direkt wil zeggen, en dan moet ge’t vragen vooraleer dat ge conclusies trekt! [Deze dienstmededeling werd u gebracht in het kader van het actieplan Efficiënte Communicatie]

Maar serieus: ik moet dringend eens duidelijker communiceren. Ik heb zo in de loop van vorige week geleerd dat een ex-werknemer, voor wie ik niet anders dan de grootste bewondering had, en die ik nog altijd als het lichtend voorbeeld van een fantastische ontwerper aanprijs, weggegaan is met de gedachte dat ik hem niet af kon.

Tch! Kom het tegen! Ik ben fysiek niet in staat tot small talk, en ik weet in 95% van de gevallen niet wat gezegd bij mensen die ik niet (zeer) goed ken, maar van daar om te denken aan misprijzen, ‘t is wel iets.

Enfin, laten we het erop houden dat ik niet zo’n mensenkenner ben 🙂

4 reacties op “Het ordewoord van vorige week,”

  1. I’m in touch with my feelings, vrouwen zijn daar zot van.

    Eum, denk ik toch 🙂

    Niet dat vrouwen mij nog interesseren, ha!

    Erm. Dat kwam er verkeerd uit: niet dat vrouwen mij nog interesseren want ik heb er al één dankuwel.

    En ook: van drie whisky’s tussen 8u en 15u zal ik na middernacht niet nog effekt meer hebben, dus ‘t was janetterij uit eigen vrije wil. Alhoewel, sleep deprivation…

Reacties zijn gesloten.