Lion King

Zojuist voor de tweede keer op twee dagen The Lion King gezien. Toen ik nog projectionist was heb ik die film een maand of vijf denk ik een keer of tien per week gezien, en het blijft snotteren telkens als ik het opnieuw bekijk: Circle of Life! Als Mufasa dood gaat! Can you Feel the Love Tonight! De finale!

Afijn.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.