Pfuh

Als ge’t zelf niet moet uitvinden is ’t niet moeilijk natuurlijk :)

muvalo7.jpg images/3294cover_big

3 Comments

  • Het stukje met Marc Uytterhoeven (sp?) al gelezen? Zijn ware aard komt boven. De aard van een rancuneus arrogant ventje. Walgelijk gewoon. Hij en Bruno Wijndale (again sp?) zijn precies niet (meer) de beste vrienden. Hij gaat het format van De Laatste Show duchtig veranderen. Zo gaat hij dus altijd doen alsof hij de interviewee in kwestie kent. In plaats van er eerlijk voor uit te komen als hij nog nooit van die persoon heeft gehoord. Etc. Om het met gevleugelde woorden te zeggen: yuck bleah!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.