Verbouwen voor beginners

Hoe verhoog ik een dak?

verhogen.jpg

Zo niét dus. Let ook op het daglicht dat door de muur schijnt!

One Comment

  • Mijne nonkel zou beginnen watertanden bij die foto. Die mens is zo ongeveer al de helft van zijn leven (meer zelfs denk ik) bezig met 2 16de eeuwse huizen te restaureren. In zijn huiskamer is er in de muur het silhouet van waar vroeger een deur was. Ongeveer 1 meter boven de grond en pakweg 1m50 hoog. De stutbalk van de bovenkant van die deur steekt nog steeds mooi in de muur. Zo’n silhouet van een schoorsteen in de muur is ook wel knap :)
    Als ge ooit in Antwerpen komt: Stoofstraat 14 (en het aanpalende huis ook). De gevel op zich is al prachtig. En als hij thuis is geeft hij u met plezier een rondleiding.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.