Way to go, fucking VT4!

’t Was weer eens van dat, het wijf dat de aankondiging van Unbreakable deed heeft op één zin de hele pointe van de film verklapt.

Het equivalent van “In deze film leert Luke dat Darth Vader zijn vader is; in de volgende film wordt ook duidelijk dat Leia zijn zus is. Veel plezier met The Empire Strikes Back.”

Of “The Return of the King: volg mee hoe Frodo tot aan Mount Doom geraakt, om op het allerlaatste ogenblik te mislukken in zijn opdracht!”

Of nog: “The Sixth Sense: veel plezier met deze spannende thriller, waarin Bruce Willis, die niet beseft dat hij zelf dood is, een jongetje helpt dat dode mensen ziet”.

Cripes. Hatelijk. (nieuw: nu met spoiler dinges, de witte paragrafen selecteren om de inhoud te zien, dat ze mij niet kunnen verwijten dat ik hezelfde doe als vt4 :)

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.