Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Way to go, fucking VT4!

’t Was weer eens van dat, het wijf dat de aankondiging van Unbreakable deed heeft op één zin de hele pointe van de film verklapt.

Het equivalent van “In deze film leert Luke dat Darth Vader zijn vader is; in de volgende film wordt ook duidelijk dat Leia zijn zus is. Veel plezier met The Empire Strikes Back.”

Of “The Return of the King: volg mee hoe Frodo tot aan Mount Doom geraakt, om op het allerlaatste ogenblik te mislukken in zijn opdracht!”

Of nog: “The Sixth Sense: veel plezier met deze spannende thriller, waarin Bruce Willis, die niet beseft dat hij zelf dood is, een jongetje helpt dat dode mensen ziet”.

Cripes. Hatelijk. (nieuw: nu met spoiler dinges, de witte paragrafen selecteren om de inhoud te zien, dat ze mij niet kunnen verwijten dat ik hezelfde doe als vt4 🙂

3 reacties

  1. Allej gast, ik had Sixth Sense zelf nog niet gezien! Way to go Michel! Ah well, serves me right, for not having watched Sixth Sense sooner. ;p

  2. sorry hé, wacht, ik ga het beter maken, momentje…

  3. Prachtig. Nu kunnen alleen de mensen die Empire Strikes Back nog niet gezien hebben nog klagen, maar die verdienen het al helemaal! 😉 Hehe goed gedaan hoor.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑