Huhu

Popecountdown. ’t Is niet proper, zo lachen met die mens.

One Comment

  • Maar Godfried Daneels staat wel aangeduid als het most likely om de poop, ahem pope, op te volgen. Al weet ik niet of dat wel goed is. Kzou dringend eens wat meer inzicht moeten krijgen in Gordfried Daneels, de persoon, en zijn meningen over abortus, condooms, sodomie en migrantenstemrecht :)

    PS: WTF? I could have sworn I clicked the right link…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.