Scary stuff

Het moment dat men een firma begint te vergelijken met Netscape… neen, ik denk echt dat het bijna gedaan is met Google.

Werblog: “Google reportedly rejected a $10 billion buyout offer from Microsoft, and is now launching a product that puts Google directly onto the Windows desktop.”
[Scripting News]
Volgend jaar komt Microsoft met een beter zoekalgoritme op de proppen en is Google geschiedenis, zo snel als Altavista geschiedenis was toen Google op de proppen kwam.
 
Kijk, ik zal mijn nek uitsteken: ik verwacht dat tegen deze tijd volgend jaar minstens evenveel mensen met Microsoft’s nieuwe zoekmachine werken als met Google.

2 Comments

  • Als het gratis is EN beter dan google: zeker. Als het gratis is en even goed als google, maar ze proberen u langs alle kanten te laten betalen (privileges,snellere servers,nauwkeurigere opzoekingen, allemaal tegen betaling), dan weet ik het nog zo niet. Dan blijf ik google gebruiken. En in alle andere gevallen ook google.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.