Hospitaal

Louis is gisterenavond opgenomen in het hospitaal. Hij heeft een longontsteking. Sandra zegt dat de dokter zegt dat ze er op tijd bij waren, maar het kan nog alle kanten uit. En ik ben er misselijk van dat hij daar nu alleen ligt met zijn arm op een plankje vastgebonden en aan een infuus, ik wil er zo snel mogelijk naartoe.

Nu is Sandra erbij en zitten Zelie en ik thuis, we gaan straks op bezoek.

We weten verder niet meer dan dat hij er blijft tot het weer beter gaat. Eurgh.

update: Louis heeft goed geslapen tot kwart voor acht, drie boterhammen gegeten vanmorgen (’t was al geleden van vorige zondag dat hij eigenlijk nog deftig gegeten had), en nu is hij juist gewassen.

Vannamiddag gaan we er allemaal naartoe gaan, al is zijn kamertje naar ’t schijnt minuskuul klein.

Elders over misschien hetzelfde

19.04.2013: Die ochtend, bij ons thuis | 09.01.2013: Naar bed! | 14.11.2012: Bosklas | 20.10.2012: Zoek Louis | 19.10.2012: ’t Is weekend, ’t is weekend | 06.07.2012: Leven met één kind | 04.05.2012: Naar de coiffeur | 27.04.2012: QB | 22.04.2012: We mogen het er eigenlijk niet over hebben | 16.04.2012: Hold it… hold it…

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.