Mensonterend

Saddam Hoessein gevonden, joechei haroe broeva. Propaganda en dingen, een grote overwinning.

2 Comments

  • Hopelijk gaat het vlug wat beter met Louis. En kunnen jullie vlug een glimlachje zien op zijn gezichtje. Sterkte. Een Franse vriendin wil graag starten met een weblog via typepad. Zou het mogelijk zijn nog een extra discount nummer door te mailen. Je zou haar er een plezieke me doen.Groeten,

  • Als ge een paar dagen niet op uwe site kijkt komt ge altijd wel iets tegen… maar dit doet echt zeer om te zien!!!

    Hopelijk treft louiske het en kan hij snel naar huis…

    Dus doe mij een plezier en trek een foto als louiske gezond en wel thuis komt. We hebben hier thuis ook een dochter van louiske zijn leeftijd en we moeten er niet aan denken dat er iets van dien aard met haar gebeuren zou.

    Geef da ventje nen dikke knuffel en de groeten uit een door de griep getijsterde streek…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.