Experiment

Zó grappig:

Touching the bags was incredibly nasty. First of all, they smell horrifying–imagine a rat-carcass stuffed with deviled eggs and then left for six weeks in a urinal. Second, I got the foot water/mucus all over my hands. I knew that getting those rubber gloves was smart. I left them at home on Thursday, but I’ll use them from now on.

Iemand die probeert voetschimmel en bijhorende infectie te kweken.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.