Belastingen, vervolg

Zonet de mensen van de opsporingsinspectie in Zaventem opgebeld. Blijkt dat de DVD’s die ik toegestuurd werd vals zijn, zelfs al zijn ze niet van de originelen te onderscheiden en zitten ze in doosjes die niet van de originele te ondescheiden zijn.

He bah. Niets aan te doen. De eetstokjes krijg ik alsnog doorgesuurd, en ik moet mijn verhaal op papier zetten en aangetekend opsturen. Ik denk niet dat er verder nog een staart aan komt.

Hoop ik toch.

4 reacties op “Belastingen, vervolg”

  1. Als de DVD’s en de doosjes niet van de echte te onderscheiden zijn, hoe hebben zij dan gevonden dat het valse/nagemaakte zijn ?
    (Waarschijnlijk hebben ze daar ooit eens een lading DVD spelers gevonden en die stonden in de weg, dus nu heeft elke douane mens een DVD speler en die moet toch ook gevoed worden, niet ?)

  2. In Azië is het soms moeilijker orginele te vinden dan de vervalste. Een vb “Pan Tip Plaza” – Bangkok, http://www.into-asia.com/bangkok/panthip/
    vergelijk het met het shopping-center-Zuid in Gent. Vol met software/hardware shops. Originele software zal je er niet vinden.
    Dus is het niet zo moeilijk voor de opsporingsdienst om alle pakjes afkomstig uit risico-landen eens extra te controleren, vooral bij DVD en cd-Roms hebben ze 90% kans dat het vals is!

Reacties zijn gesloten.