Dienstmededeling

Ik geraak niet aan de server waarop mijn fotolog staat en dus kan ik de permissies niet goed zetten waardoor mijn applicatie(tje) files zou kunnen aanmaken, dus ’t is voorlopig allemaal dynamisch en niet met gegenereerde html, maar alla: fotolog on-line alhier.

En voor de amateurs: ik heb met de hand een propere Atom feed gemaakt ook.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.