Moe maar voldaan

Gisteren feestje voor de verjaardag van Oscar bij An & Pascal, met The Usual Suspects (incluis Koen die een week of zo uit Zuid-Afrika terug was). Ik vrees dat ik mij wat overdaan heb: ik was zo kapot dat ik rond denk ik een uur of elf in slaap gevallen ben in de zetel en niet wakker geworden ben tot twaalf uur later.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.