Tertium gaudens

Tiens, zegt Yves Leterme nu plots dat de vlaamse verkiezingen wél een federaal gevolg moeten hebben? Hij vindt dat als de VLD verliest op vlaams en/of europees niveau, dat ze daar dan nationaal ook een gevolg moet moet aan knopen.

Ik zou goed geld geven om te weten of Stevaert dat wel degelijk expres gedaan heeft, zo de VLD en de CD&V tegen mekaar uitspelen. In ieder geval moet Leterme misschien toch maar eend iets meer “stratego” spelen voor hij zomaar vanalles zegt op de Zevende Dag.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.