Naakt

Vieze beesten in de tuin verdomme. Planten opeten dedju.

20040704_061

Wég vieze slakken! Ik zet ze consciëntieus buiten. Kunnen ze op straat onder het onkruid gaan leven.

3 Comments

  • Bij ons ook, hoewel met huisje. ’t Is eigenlijk de eerste keer dat ik een slak op heterdaad kan betrappen, en dan nog wel op mijn reukerwtenklimhekje. Ik laat ze maar zitten, voorlopig heb ik er nog geen last van.

  • Pas op, want die beetsen kweken gelijk konijnen: voor da ge’t weet zit heel uw tuin onder. Nu ja, dat was toch bij onze tuin het geval alle vorige jaren, als is die wel ideaal voor naakte slakken, met zijn vochtigheid en veel schaduw en veel malse blaadjes…

    Als ze dan nog in de tuin zouden blijven, maar neen: elke dag vonden we van die naakte slakken van wel tien centimeter lang in de keuken terug, omdat die smeerlappen blijkbaar aangetrokken worden door katteneten. Beh, vieze beesten. Vooral als je er met blote voeten op trapt.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.