Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

2Canvas

2canvas, oftewel: John Baeyens vindt een gat in de markt.

Ik zoek al lang een manier om foto’s op een propere manier groot genoeg te krijgen om aan de muur te hangen. Wat 2canvas doet, is een foto professioneel op doek printen en desgewenst monteren op een houten of aluminium frame.

Ik heb alvast een Scytodes thoracica en een Pisaura mirabilis op doek laten zetten. Om in het bureau te hangen.

2 reacties

  1. Helaba, in de UK doen ze die dingen al een hele poos zunne. Photobox doet dat bijvoorbeeld ook (niet zelf, ergens gesubcontract). Vraag me af hoe dat zit met printer profielen & kleur management en zo. Ik wil in alle geval wel eens komen kijken naar het resultaat, we hebben nog wat lege muren in de slaapkamer.

  2. …gat in de Belgische markt dan 🙂

    En ook: ze beweren dat ze goedkoper en beter zijn dan alle concurrentie, met een niet-goedkoper-geld-terug-garantie.

    Ik laat u weten wat het geeft als ik mijn kaders krijg, tussen dit en binnen drie weken als de website zijn beloftes houdt!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑