Megatrends

Zucht. Megatrend nummer één voor 2005 is Leeftijdsverwarring:

veel volwassenen [proberen] de ,,coole” tienerwereld te imiteren. Dertigplussers die fanatiek de nieuwste computerspelletjes uitproberen, zijn niets bijzonders.

Ik ben een dertigplusser, en als ik Sid Meier’s Pirates of Armies of Exigo speel, dan is dat absoluut niet om te “coole kinderwereld” te proberen imiteren. Net zoals het niets te maken heeft met “cool proberen zijn door Jommekesboeken-lezen te proberen imiteren” als ik Neil Gaiman’s 1602 lees of Alan Moore’s Watchmen herlees.

Games en comics zijn een legitiem onderdeel van de (for lack of a better term) media mix, al zal het wellicht nog een halve generatie duren eer de zogezegd helemaal bijdetijdse trendwatchers dat door zullen hebben.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.