And so it begins

Niet dat het onverwacht of echt vervlend is, maar toch… het doet maar raar:

Flickr

Trouwens, ’t schijnt dat My Yahoo! niet eens zo slecht is. Ik zou het wel eens durven evalueren, wie weet is het… aargh! No! That way madness lies! Ik laat mij doen door de reclame!

 

3 Comments

  • Als reclamebeest kan ik je wel dit vertellen: reclame is geweldig! Vier jaar studeren had ik voor nodig, maar nu besef ik het ten voeten uit. Waarom kopen mensen rommel, gadgets, nutteloze prul, scheten in een fles? Reclame.
    Waar gaat (bijna) het meeste geld van bedrijven naar uit? Reclame.
    Waar ga ik werken? Reclame! 😀

  • Ik ben al jaren een trouwe MyYahoo! gebruiker, en ik vind het gewoon gewaldig. Zeer functioneel, alles mooi op een plek, super stabiel (unlike Hotmail/MSN in mijn ervaring…), cross platform (hebben een messenger voor linux!), en meer van dat moois. Ik ben content dat Flickr nu ook als een Yahoo-portlet beschikbaar wordt… makes my life easier…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.