Eten

De kinderen waren er vanmorgen rond een uur of zeven. Ik had gisteren tot laat zitten World of Warcraft doen, en tot nog later dan dat zitten mijn CV aanpassen voor een project i het verre oosten, dus ik had er hoegenaamd niet veel zin in.

Komt daar nog mijn close encounter met de eindmorene van de Gentse Feesten bij, en ik was hoegenaamd niet goed gezind tegen vanmiddag.

Maar ‘t is al met al nog een fijne dag geworden. Om te beginnen, het eten: aardappelen geschild en gekookt, boontjes gemaakt, aardappelen gepureerd, en dan speciale fishsticks in vormpjes gebakken.

Ankers, sterren, en vissen. De kinderen konden er niet genoeg van krijgen, zelfs Louis die normaal echt een kleine eter is.

Jan heeft de Moeder Aller Kakken gezet (tot aan zijn oksels!), maar hij is daarna zonder enig commentaar of ambetant doen in bed gekropen. Louis is bij mij in de zetel komen zitten en we hebben tesamen naar Fox & Hound gekeken.

En tegen dat dat gedaan was, was Jan ook wakker en zijn we met ons gedrieën met de blokken gaan spelen. Jan een paar bananen binnengestoken, Louis had geen zin in fruit. Wat op de computer gespeeld met Louis, en toen werd het plots verdacht stil waar Jan zat.

Hij was de koer over gelopen, de keuken door, en zijn buggy ingekropen. Met een lepel en de rest van zijn middageten:

Jan in buggy Jan in buggy

Jan in buggy

Helemaal ondergetaterd. Hilariteit!

Elders over misschien hetzelfde

26.04.2006: Jan eet een ei | 16.04.2012: Hold it… hold it… | 02.03.2008: Anna en Jan in de zetel | 10.08.2006: Dienstmededeling | 05.08.2006: Randgeval | 26.06.2006: Duivel | 11.06.2006: Zen | 04.06.2006: De kiendjes | 12.05.2006: Trotse vader | 23.04.2006: Opvang

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.