Men vertelt me dat men vertelt dat ik aanstootgevende foto’s zou gepost hebben. Ik zou niet meteen weten waarom, tenzij er stom uitzien aanstoot geeft natuurlijk.

Voor de duidelijkheid: dat ding op mijn hoofd is in het echt een echte badmuts hé, en alleen figuurlijk een latex condoom. Of het zou moeten zijn dat ze tegenwoordig op jezuietencollege’s heel erg loszittende condooms verkopen aan zesjarige meisjes. Met de naam van het desbetreffende college er in het groot op gedrukt.

Kijk, nóg foto’s waar ik er stom uitzie—met lippenstift en rouge en mascara:

met make-up

…en met baard en comb-over:

…en als uitsmijter, ondergetekende, schandalig zat:

…en ik kan niet beloven dat geen foto’s rond het internet zweven waar ik er nóg stommer op uitzie.

Klachten? Opmerkingen? Alle commentaar is welkom.