Die De Crem toch

Tsk tsk tsk. "We zitten hier in een situatie van contempt of parliament", wist de goede man het parlement te vertellen. Ik vermoed dat hij van de hele situatie tastbaar opgewonden werd.

Welke situatie? Ik heb het niet helemaal begrepen, maar het moet zijn dat er ergens een lening is aangegaan met oliemaatschappijen, en dat dat moet terugbetaald worden, en dat er twee mogelijkheden zijn om dat te betalen, de normale weg en een alternatief waarbij de bedrijven zelf per liter 0,00065 € (ik kan ook een nulletje verkeerd zijn) zouden mogen heffen, maar dat laatste is niet mogelijk want de regering heeft al gezegd dat extra belastingen waar zoiets zou op neerkomen, er niet zullen komen, dus ziten ze met een probleem, in die zin dat ze moeten zoeken naar enige tienduizenden (honderdduizenden?) euro, en dat dat allemaal niet duidelijk gemaakt was aan het parlement, maar dat het nu uitgelekt is en dat het dus boel is.

Confused yet? Ik anders wel.

Ik kan toch niet de enige mens zijn die meneer De Crem een beetje een creep vindt?

politiekde crem

Elders over misschien hetzelfde

24.01.2008: Etter | 07.03.2013: Zo schrijf ik een persbericht | 18.11.2012: En waarom niet PVDA+? | 12.11.2012: Antwerpen: the training wheels are off | 14.09.2012: De verandering begint in Merchtem | 13.08.2012: Obama was vroeger getrouwd met een man!!! | 05.04.2012: [schudt hoofd] | 28.03.2012: Siegfried Bracke noemt Daniël Termont “pathologische leugenaar” | 28.03.2012: Obamaville | 06.02.2012: Vijf minuten vette vis

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.