Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Dereliction of duty

Schrijf ik nogmaar net dat ik in de zetel zit om voor Gentblogt te schrijven, nog geen uur na schrijven krijg ik een offer I couldn’t refuse doorgetelefoneerd: afzakken naar Bataclan, alwaar Sandra met onze vier koters, Steven en Mieke met Saar, en Henk en Ilse zaten te loungen.

Ha.

En zo heb ik mijn eerste avond Gentse Feesten net achter de rug. Bataclan, optreden van Gunter Lamoot (hij vond het zelf zo-zo, ik vond het grappig—ik vrees dat ik zo ongeveer alles wat hij doet wijs vind), dan afgezakt naar Baudelo, daar junk food binnengestoken en aan tafel gezeten met de kinderen.

En dan naar huis.

En dan naar de administratie-pagina’s van Gentblogt, de mailinglijsten, de flickr-pagina’s en de GMail-accounts om mijn backlog in te halen.

O, o, o. 🙂

4 reacties

  1. Ge hebt mij gemist op ongeveer 1 dag verschil. Ik zat namelijk gisteren in Baudelo, niet vandaag ^^ Twas er wel wijs(

  2. Iek, daar stond nog een hoop tekst achter. Foutje?

  3. I dunno. ’t Internet, ’t is altijd iets. 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑