Begrafenis

Ik dacht me te herinneren dat Bart De Pauw er in de tijd iets lacherigs over deed, in een aflevering van het Geslacht De Pauw, maar ik verdenk er hem van dat hij precies als ik wel degelijk een playlist voor zijn begrafenis opgesteld heeft.

Bij mij is dat een lijstje dat om de zoveel tijd wat verandert. Dingen bij, dingen af. Maar deze staat er zeker op, en zal er de eerste jaren ook niet af gaan, van mijn lijstje. Kris Kristofferson’s Moment of Forever, krop in keel gegarandeerd.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Was it wonderful for you?
Was it holy as it was for me?
Did you feel the hand of destiny that was guiding us together?

You were young enough to dream
I was old enough to learn something new
I’m so glad I got to dance with you for a moment of forever

Sometimes when you’re cryin’, you’re happy
Sometimes you’re just cryin’.
I know. I know.

Come whatever happens now
Ain’t it nice to know that dreams still come true
I’m so glad that I was close to you for a moment of forever.

Oooooo schone.

Geschreven al luisterend naar: Kate Bush – The Whole Story – Hounds Of Love

Elders over misschien hetzelfde

17.09.2013: Allemaal door jou! | 17.09.2013: Dertig seconden Amalfi | 20.01.2013: Shadow | 05.12.2012: RIP Dave Brubeck | 02.12.2012: Kristofferson II | 01.12.2012: Kristofferson | 27.11.2012: fml | 12.11.2012: I love the Jabba chai and it loves me | 29.10.2012: Tozeur | 19.09.2012: ELO

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.