Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Laatste Show

Oh euh ja. De Laatste Show met Frieda Van Wyck: goed gerief.

‘t Is gelijk De Zevende Dag, maar dan gemoedelijker, en met muziek. En met meer tijd.

Wacht nee: zéér goed gerief. Ik denk dat ik maar eens een trouwe kijker word.

Hm. Eens zien hoe ik dat rond het normale vaste BBC2–regime kan geplooid krijgen. Ik voorzie veel ge-Tivo. En dan zal ik toch eens dringend moeten onderzoeken hoe ik de opgenomen fiemkes op een computer kan plooien.

Had ik overigens al gezegd dat ik een fan ben van het woord “plooien” in de betekenis van “erin duwen”, gelijk in computertermen vaak moet gebeuren? Zo van “gaan we die dingen dan in een smijten, of plooien we het linea recta in XML”?

Ahem. Bij deze.

Naar bed, mijn gedacht. Het nieuwe seizoen van Battlestar Galactica is ook zéér de moeite waard, overigens.

4 reacties

  1. Ze hebben van mij wel alle punten gekregen voor het lelijkste, meest saaie decor ooit op één gebouwd. Beter in de fik steken. Frieda was, zoals altijd, goed – voor de rest vond ik er niets ‘fris’ aan. Ik denk dat ik de zoveelste obligate bv-parade maar aan me zal laten voorbijgaan. Ik heb het wel allemaal ‘al gezien’. Geeuw.

  2. Battlestar Galactica? Is dat niet al een eeuwigheid geleden opgedoekt? Mmm, rememberings!

  3. Nee hoor. Battlestar Galactica is niet meer of minder dan de beste SF-serie sinds Firefly.

1 pingback

  1. Saarie

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑