Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Doll face

Schuune.

Via John Baeyens, one-man crusade tegen al dan niet vermeende hypocrisie en/of onethish gedrag op het Vlaamse interweb. Euh, denk ik. ’t Is mij allemaal ook niet zo duidelijk wat er daar aan de poot is.

2 reacties

  1. Een kruistocht tegen hypocrisie en onethisch gedrag op het web? I don’t think so. Volgens mij is het duidelijk een illustratie van het spreekwoord “Hoogmoed komt voor de val”. De mens (in dit geval een vrouw) streeft naar een ideaalbeeld dat de media hem voorschotelen, maar dat hij nooit kan bereiken.

  2. @Patrick: nee, ik had het op dingen als bijvoorbeeld dit en dit bij John. Die bepaald bitter lijken.

    Dit filmpje lijkt me inderdaad een duidelijke boodschap te sturen.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑