Gili naar de finale!

Vanavond is het Supertalent in Vlaanderen. Op VT4, om halfnegen.

Nee, ik heb er ook nog geen volledige aflevering van gezien. Maar! Edoch! Vanavond is het weer de rock’n’rollste mentalist van VlaanderenGili!

Er lopen al genoeg zangers en dergelijke rond, maar zeg nu zelf: hoeveel keer gebeurt het dat een écht sympathieke Volwassen Mannemens in een dergelijke wedstrijd naar de finale kan gestuurd worden?

En hoeft het van mij niet geloven hoor. Ik ben alleen maar een hevige fan. Ilse daarentegen, die kent hem ook in ‘t echt, en zij geeft nóg allemaal redenen om voor hem te stemmen.

Niet vergeten! Doen! Haal al uw GSM’s boven en SMS u een pleuresie!

One Comment

  • “Dge wee nie wa da koss zekers?”

    Ik zie hem inderdaad ook wel eens graag bezig. Soms een beetje ‘over the top’, maar dat maakt wordt goedgemaakt door de verwilderde manier van doen :-) .

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.