Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Voor de goeie

Gestemd vanmorgen. Op weg naar het stembureau Aline tegengekomen en succes gewenst. De raad van mijn madam opgevolgd en die van Els.

En achteraf langeweest bij het buurtfeest aan de andere kant van het water:

Buurtfeest

En heel de namiddag tot vanavond laat zal de televisie aan staan—niets zo fantastisch als verkiezingen. Van mij zouden er elk jaar mogen zijn. 🙂

11 reacties

 1. “De goeien”. Wat een walgelijk begrip.

 2. Inderdaad… ik volg enorm graag de verkiezingsshow(s). Iedereen wilt iets zeggen, maar er is geen tijd genoeg waardoor de gespreksleider iedereen moet onderbreken, grappig.

  Ochja, ik vind het resultaat wat tegenvallen, maargoed… daarover valt niet te discussiëren.

 3. @Steven: “walgelijk”? Triestig hoor.

 4. Het ziet er naar uit dat ze onze broekriem terug zullen aanspannen. Hou jullie maar klaar voor allerlei extra sociale bijdragen….Alles kleurt Oranje…en dan keurt mijn gezicht rood en blauw…Van één ding zijn we zeker, alles gaat straks veel beter zijn in België

 5. Toch wel een paar verrassingen: de – totnogtoe – zware klappen voor SPa. België is dus iets minder links gezind dan verwacht. Wordt interessant wat het gaat worden.

 6. @Michel: Mijn oprechte excuses voor het grof uit de hoek komen, maar ik vind het misplaatst om het “de goeien” te noemen. Daarmee impliceer je dat anderen de “slechten” zijn, terwijl uit huidige tendens echt wel blijkt dat de mensen daar anders over denken.

 7. Ah OK. Als ik pakweg André Hazes goed vind, impliceert dat dat al de rest slecht is. Begrepen.

 8. Lol, touché. Daarnaast is het een uitdrukking die jan & alleman hanteert wanneer je vraagt op wie ze gestemd hebben. Ook al ben ik dat antwoord al zo beu gehoord als iets, het impliceert helemaal niks.

 9. Verkiezingsfolklore, zeg maar.

 10. Laat Michel even, hij heeft het moeilijk 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑