Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Bah, WordPress

Van die momenten dat ik WordPress een stamp zou geven: als het in allerlei bochten wringen wordt om categorieën en pagina’s en entries te laten doen wat manueel op een ik en een gij zou kunnen gedaan worden.

…maar dan moet die hele website onderhouden worden door een leek, en moeten er beelden doorgestuurd worden en automatisch gerescaled en alles, en slaat de negatieve goesting om het wiel opnieuw uit te vinden toe.

…en dus blijf ik maar wat verder klooien met WordPress en templates. Zucht.

Ik heb het zó enorm veel liever als ik andere mensen mag zeggen hoe ik het wil, ge kunt het u niet inbeelden.

5 reacties

 1. Michel, hebt ge het al eens geprobeerd met Textpattern of ExpressionEngine? Van die laatste ben ik op dit moment best wel content.

 2. Tja. Ik zou in eerste instantie meer moeten zoeken dan nu. En vandaar: geen optie, want het moet nù gedaan zijn.

  Ik wil nog altijd eerst Drupal onder de knie krijgen, ook.

  Zucht. Zucht, zucht.

 3. Al eens overwogen om het lazyweb aan de gang te zetten? Kom met een lijst van grieven en dingen die niet goed lopen, en dan is er altijd wel iemand die een antwoord heeft, of allicht een zetje in de goede richting.

  Ik ben het met Lode oneens dat WordPress een gedrocht is. Ik denk wel dat WordPress, net als Drupal, EE, Joomla, en alle andere CMS’en, zijn eigenaardigheidjes en bijzonderheden heeft, maar uiteindelijk komt het denk ik meer neer op de vragen “wat wil je bereiken” en vooral “in hoeverre ben je in het pakket thuis / eraan gewend”.

  Maar dat ben ik. =]

 4. Qua code is het echt wel een gedrocht, maar qua snel opzetten en aanpassen voor de doordeweekse blog is het goed (“geweldig” is wat overdreven).

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑