Bah, WordPress

Van die momenten dat ik WordPress een stamp zou geven: als het in allerlei bochten wringen wordt om categorieën en pagina’s en entries te laten doen wat manueel op een ik en een gij zou kunnen gedaan worden.

…maar dan moet die hele website onderhouden worden door een leek, en moeten er beelden doorgestuurd worden en automatisch gerescaled en alles, en slaat de negatieve goesting om het wiel opnieuw uit te vinden toe.

…en dus blijf ik maar wat verder klooien met WordPress en templates. Zucht.

Ik heb het zó enorm veel liever als ik andere mensen mag zeggen hoe ik het wil, ge kunt het u niet inbeelden.

Elders over misschien hetzelfde

19.08.2012: Variabelen en scoping en dink | 04.07.2012: ’t Is geen leugen of racistische praat als ik “naar verluidt” en “blijkbaar” zeg en als het een vraag is hé meneer de juge? | 01.04.2012: Verloren voorwerpen: goed bezig | 28.03.2012: Siegfried Bracke noemt Daniël Termont “pathologische leugenaar” | 25.02.2012: Hypster | 05.12.2011: Links van 12 november 2011 tot 5 december 2011 | 19.07.2011: Signing off | 20.09.2008: Oh, de dataclassinformatie stond niet op de syncdiensten. Zeg dat dan! | 17.08.2008: Pretpark | 05.08.2008: Efficiënte SQL

5 Comments

  • Al eens overwogen om het lazyweb aan de gang te zetten? Kom met een lijst van grieven en dingen die niet goed lopen, en dan is er altijd wel iemand die een antwoord heeft, of allicht een zetje in de goede richting.

    Ik ben het met Lode oneens dat WordPress een gedrocht is. Ik denk wel dat WordPress, net als Drupal, EE, Joomla, en alle andere CMS’en, zijn eigenaardigheidjes en bijzonderheden heeft, maar uiteindelijk komt het denk ik meer neer op de vragen “wat wil je bereiken” en vooral “in hoeverre ben je in het pakket thuis / eraan gewend”.

    Maar dat ben ik. =]

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.