Deredactie, hetvervolg

…en als men de cijfers van de eerste volledige week van februari neemt, en men telt die van Sporza.be en deredactie.be bij elkaar, wat zou dàt dan geven?

Vrtnieuws.net

Nonsens, natuurlijk: zuiver optellen mag niet, want wat vroeger één bezoek zou geweest zijn en één bezoeker, is er nu vaak meer dan één (al die mensen die zovel naar deredactie als naar Sporza gaan, namelijk).

Het aantal pagina’s per dag, daarentegen… ach nee, daar geldt weer dat er meer dan één fimpje op een pagina staat. Appels en peren, helaas.

Elders over misschien hetzelfde

08.02.2008: Deredactie, decijfers | 22.01.2008: Heath Ledger dood | 22.01.2008: Deredactie in nood

2 Comments

  • Wie trekt zich dat nu aan,met uitzondering van een stel ICT weirdos?
    Wat interessert het luisteraars te weten met hoeveel kinderen die lui van der radio eerder thuis waren?

    Radio 1 is gewoon- the moden way – gedevalueerd tot een serie onderwerpen, waarvan de presenatoren vinden dat je er de een of andere grappige toespeling kan bij maken.

  • @ bernard :: ‘de redactie’ (desondanks zonder enige vorm van redactie) is de website, en heeft geen echt verband met de stompksesworst van radio 1. al mag niet uitgesloten worden dat dezelfde meesterbreinen er toe besloten hebben.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.