Een foto voor boven het bed

Mmmm… yummy: normvervaging.

Han solo en filip dewinter

Racist is trouwens van ganser harte aangeraden, en zwaar de moeite waard. Hierzie, knippenplak uit wat er op Gentblogt stond, want als een mens zijn eigen reviews niet meer mag plagiëren is het erg gesteld met de wereld:

Han Solo, en ik had daar eigenlijk niet bij stil gestaan, speelt tegenwoordig met Racist de voorstelling waarvan wij twee jaar geleden de allereerste try-out zagen. Toen waren we ervan overtuigd dat het op tien jaar wel zou lukken om de Capitole in te palmen. Wel, twee jaar werk later is het al zover. De zaal, die vóór de pauze nog siberisch leek, lag plat, vanaf het eerste moment tot het laatste van deze ingekorte Racist.

Comedy zone Comedy zone

“Niet eerlijk,” hoor ik u zeggen, en ook wel “zo is het niet moeilijk, een voorstelling nemen die staat als een olympisch stadium in 36, en daar de beste stukken uit knippen ten belope van een half uur.”

Zo is dat: het leven is soms niet eerlijk. Han “ik ben voor feminisme tot op een bepaald niveau” Solo kwam, zag, en overwon. Hij doet dat in de volgende maanden trouwens nog op andere plaatsen ook. Ga vooral kijken, en neem uw vrouw mee. (Als ze de strijk gedaan heeft, proper gewassen is, en als het haar duidelijk is dat ze zich zal moeten gedragen, natuurlijk.)

Naartoe gaan. Serieus.

3 reacties op “Een foto voor boven het bed”

  1. HanS Solo is duidelijk van margarine en niet van roomboter. En zeg nu eerlijk, wat is nu een Han(S) zonder eind-S ????

Reacties zijn gesloten.