Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ladies and gents, we have a winner

Wohow. Ik heb al veel websites gezien, en, euh, in verband met www.wittezaal.be: mensen die zo’n websites maken (in dit geval www.mrhenry.be, maar ik waarschuw u alvast, niet bekijken terwijl u op het werk zit) zouden eens een avond naast mijn madam moeten zitten terwijl ze informatie zoekt voor www.gratisingent.be.

Misschien wordt dat wel een aangename ervaring hoor. Misschien ook niet.

5 reacties

 1. Die stem op MrHenry.be, dat is Klaus van American Dad! 🙂

 2. Misschien ligt het niet aan MrHenry.be.

  Er werd me indertijd ook gevraagd om die site te maken; met héél specifieke beschrijving van hoe het eruit moest zien en hoe de interactie en navigatie in elkaar moest zitten. Gemaakt door medunkt een of andere residentiële kunstenaar die een ‘visie’ had.

  Ik heb dit stilletjes laten passeren. Not my cup of tea – in allerlei mogelijke betekenissen.

  (Noteer: een website die een handleiding of demo nodig heeft – dan moet je toch beseffen dat je fout zit?)

 3. dit zuigt! Geef mij dan maar de website van De Kreun. Of van Leffingeleuren. Of binnenkort, van de AB 😉

 4. WTF? Een handleiding voor een site? Nee bedankt!

  Ik denk dat die mannen niet beseffen hoeveel mensen ze op die manier al hebben weggejaagd…

 5. Mijn surfervaring van deze site :
  *klik*
  even wachten … taalkeuze verschijnt
  *klik*
  even wachten … vanalles verschijnt
  drie seconden later
  *klik op x*

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑