Conversietrubbels

Damned. Ik had gisteren een conversie in gang gezet van een WordPress-site naar Drupal.

“Hoe, automatisch?” hoor ik u roepen.

Euh ja. Deze meneer beloofde dat het automatisch zou kunnen. WP-database aan één kant, Drupal-database aan de andere, een paar dingen invullen, knop duwen, en hopladiejee, alles automatisch geconverteerd.

“En? En? Heeft het gewerkt?” hoor ik u zich afvragen.

Euh nee. Reacties zijn niet allemaal overgenomen, timestamps zijn niet (altijd) wat ze waren. Dat is dus redelijk kak, want als er iets slechter is dan een conversie die helemaal niet werkt, dan is het wel een conversie die niet helemaal werkt.

Shit.

Het wordt dus alsnog opnieuw manueel werk.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.