Van testen en werk

En geeft dit u voldoende informatie om een goede keuze te maken? Wat denkt u te vinden als u deze link volgt? Was dit wat u ervan verwachtte? Waarom niet? Wat had u wel verwacht? En wat gaat er volgens u nu gebeuren?

Serieus: zes mensen op een rij ge-user-test vandaag, op het einde van de dag wist ik bijna niet meer wie ik wat al gevraagd had. Ja, er is wel een protocol, maar het is niet zo’n test die lineair te voeren is volgens een vast stramien. ’t Is zo’n test van doe maar aan, en we zien wel in welke volgorde we de dingen doen, ’t belangrijke is dat we op het einde van de test alles gezien hebben.

Vandaag zes in het Nederlands, morgen zes in het Frans.

En dan nog twee keer een halve vergaderen, en dan twee dagen in Gent werken, en dan twee weken thuis zijn, en dan twee dagen in Straatsburg werken of all places. Twee dagen om te beginnen, maar mogelijk voor toch wel eventjes telkens twee dagen per week.

Kan ik zeggen dat ik daar heel erg hard naar uitkijk? Euh nee, niet echt. Maar hey, werk is werk is werk.

Elders over misschien hetzelfde

19.07.2013: 11% | 25.03.2013: Op zoek naar volk | 28.01.2013: Evaluatie | 06.01.2013: Einde vakantie, begin 2013 | 28.12.2012: De laatste | 20.12.2012: Een dagje Amsterdam | 15.12.2012: Vergaderingen, vergaderingen | 14.12.2012: Feestje! | 16.08.2012: Eerste werkdag | 12.04.2012: Echappée belle

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.