Jan, voetbalist

Het was weer in orde, de voetbalmatch zaterdag: ik dénk dat het zo ongeveer 14-2 moet geweest zijn voor ons, of 12-3 of zo. In ieder geval was er één own goal bij, en één goals die ik eigenlijk zou afgekeurd hebben wegens dat er een fout begaan was en dat er een man van ons gevloerd was, maar bon, we gaan niet lastig doen.

Gewonnen, en met schoon spel. Hoera! En Jan heeft goed gespeeld ook, en een paar goals gemaakt. Hoera!

En kijk, klooien met iMovie — had ik het geweten wat het ding zou vragen, ik zou er naar gefilmd hebben. Met close-ups en travellings en dink (maar filmen met een fototoestel is niet gemakkelijk, zo zonder zoeker, in de zon en alles):

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.