Kinderen gecaseerd

We gingen naar een trouw, er was geopteerd om geen kinderen uit te nodigen en er was geen plaats meer voor de kinderen in het hotel waar de trouw was, dus hebben we onze vier moeten kwijtraken.

Eentje bij tante Katrien en nonkel Koen, eentje bij tante An en nonkel Pascal, en twee bij tante Sofie en nonkel Andy: a splendid time was had by all.

Als al onze kinderen samen zijn, dan zijn ze met dertien, met leeftijden tussen nog fruitpap eten en op de drempel van puberteit: ge ziet dat van hier, dat de onze graag gaan logeren.

Anna was geschminkt

Anna was schoenen gaan kopen: ze had bij één paar schoenen een GSM met make-up gekregen. En zo zag ze eruit, dus.

Sien en Anna

Koen en Jan

De kinderen en Talking Carl

Alice

Enig minpuntje: helemaal op het einde van de dag is Anna tegen Alice gebotst, en heeft ze haar eigen tong een serieuze knauw gegeven. Een rivier van bloed, tranen met tuiten, en uiteindelijk een tijd met een washandje met ijsblokjes erin in haar mond gezeten:

Anna had op haar tong gebeten

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.