If it sounds country man, that’s what it is

Kristofferson in de koptelefoon op volume veel te hoog, deze morgen. Country-dag, vandaag.

Kris Kristofferson! Die keer dat hij live sex had met Rita Coolidge op televisie! Die keer dat hij het mooiste eerbetoon aan Johnny Cash en June Carter ooit maakte. Die keer dat hij de definitieve versie van Why Me Lord maakte! Die keer dat hij zijn eigen Me and Bobby McGee honderdduizend keer beter deed dan die sloerie Janis Joplin!

En misschien een streepje Willie Nelson! Die keer met Always on My Mind! Die keer dat hij mijn favoriete versie (en ik heb er driehonderd of zo) van Stardust deed!

En dan toch nog maar eens Highwaymen opleggen — Willie Nelson, Kristofferson, Waylon Jennings en Johnny Cash, what’s not to like? Serieus: als dit niet het beste nummer ooit is, mijn kop eraf.

Ah hell, gewoon playlists opleggen. Highwaymen, Kristofferson, Cash, Nelson.

En dan Gram Parsons, Emmylou Harris, Lee Hazlewood, Dolly Parton… aargh! te weinig uren in de dag!

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.