Een schedel, dan?

Ik mag hier geen opgezette beesten in huis brengen – lang verhaal, zelfs zo’n konijn met een geweer zou niet mogen:

3554890-the-rabbit-carrying-the-gun--paradox-situation-in-hunting

..of zelfs als het opgezet beest eigenlijk gebruikt wordt als versiering van een fles drank, en dat het dus eigenlijk geen opgezet beest is maar wel een versierde fles drank, en waar gaan we de grens trekken, een lederen schoen is eigenlijk toch ook een opgezette koe, en is het misschien omdat er ogen op zitten die u aan kunnen kijken? want dan kunnen we even goed spiegels en fotocamera’s gaan verbieden, serieus, waar zijn we mee bezig, we zijn toch volwassenen onder mekaar en geen kleine kinderen?

Brewdog_Cropped_(1)@feature

Enfin, ‘t is dus maar om te zeggen dat ik mijn ambities over de jaren ernstig heb moeten terugschroeven. Dat ik tegenwoordig content zou zijn met de kleinere, eenvoudigere dingen des levens.

Zoals een schedel bijvoorbeeld. Ik zou al content zijn met deze, pakweg:

Ammonite-Fossil-Crystal-Skull-08

Of als een paar duizend euro te veel geld zou zijn, iets kleiners, genre dit:

h-lovecraft-dagon-statue-cthulhu1_thumb

Maar neen, zelfs zo’n dingen zijn mij niet gegund. Ik heb een te beklagen leven.

Elders over misschien hetzelfde

18.06.2012: Lego Minecraft | 05.12.2011: Links van 12 november 2011 tot 5 december 2011 | 30.04.2008: Neocube | 09.01.2006: Hoezee! | 25.11.2005: Bunny of the Month!

12 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.