(Bijna) helemaal herbegonnen

Zelie is naar de gymnastiek geweest en is Jan heeft een voetbalmach gespeeld.

(’t Wordt schaamtelijk: ze hebben weer gewonnen, de ploeg van Jan. VC Zwijnaarde – RSC Excelsior Mariakerke: 4 – 25. Zondag 2 oktober spelen ze tegen de A-ploeg van Sint-Denijs-Westrem, trouwens!)

En straks gaan ze allevier zwemmen, en Louis doet de hele namiddag animatiefilm.

Volgende week staan er twee info-avonden op het programma (en jawel, wij gaan, zoals we al tien jaar elke keer gaan, zelfs al hebben we het ondertussen al allemaal gehoord), en dan beginnen de activiteiten één voor één opnieuw: turnen, zwemmen, voetbal, AMV, ballet, scouts, saxofoon, animatiefilm, judo, gitaar, breakdance, urban/clipstyle.

’t Is soms niet te bevatten, wat ze allemaal doen, en onze kalender ziet er met het jaar complexer uit. Maar hey, zolang ze het graag doen. En het is gemakkelijker om ergens mee te stoppen als blijkt dat het echt niet meer gaat, of dat het toch niet zo wijs was, dan achteraf te zitten met spijt van “had ik maar”.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.