HeyHey!

Zeg, ik was dat eigenlijk helemaal vergeten opschrijven, maar: ge raadt nooit waar onze kinderen zich deze vakantie het meest mee geamuseerd hebben op de iPad!

Geen Suskes en Wiskes, geen Tower Defence, geen Plants vs. Zombies, geen Toca Boca-dingen, maar gewoon een volledig eigen (ik ging bijna “volkseigen” zeggen) product: HeyHey Colors.

photo-7.PNG

Een kleurboek? Yep, een kleurboek. Maar dan wel een kleurboek dat geluid maakt, dat schrikkelijk wijze tekeningen heeft, met allemaal leutige kleuren en patronen.

photo-8 copy.jpg

Gemaakt door Pieter van op mijn werk en Stefan van op mijn werk en met de prachtige tekeningen van Bue the Warrior. Wie in Gent en ver daarbuiten rondloopt herkent direct zijn stijl:

Allez ju, ge moest al op weg zijn naar de App Store: uren gegarandeerd plezier!

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.