Die ochtend, aan de telefoon

>driiing<

Goeie morgen, Michel Vuijlsteke.

Allo, ja, J. hier.

Goede mor…

Ja, ik zou graag hebben dat u mij metéén in contact brengt met de ex-hoofdcommissaris van politie, ik heb informatie die voor hem van vitaal belang is.

Euh, sorry, ik denk dat u verk…

Ja, want ik weet dat ze hem gaan proberen rollen als zijn zaak voorkomt, en ik weet exact hoe hij zich kan redden, dus ik heb dringend zijn persoonlijk adres en telefoonnummer nodig, want ik mag dat om begrijpelijke redenen niet zelf krijgen of in mijn bezit hebben.

Het spijt me meneer, ik vrees dat ik u niet kan helpen, ik heb zelf geen flauw idee hoe ik die mens zou contacteren.

Ah ja. Ja. Euh. Ja. Maar dan heb ik nog twee enorm belangrijke dingen om u te zeggen. Die affaire met die naaktfoto’s in het gerechtsgebouw hé, die rechter die daar de toestemming voor gegeven heeft, daar kan ik zéér interessante dingen over zeggen. Mijn naam is dus J.!

Sorry, ik vrees dat ik u ook daar niet kan helpen, ik heb geen fl…

Jajaja, maar u zou eens moeten proberen uitvinden of die rechter die toestemming gaf voor die naaktfoto’s, of dat niet R. was! En dan kan ik u daar twee zéér interessante dingen over zeggen.

Opnieuw, meneer, ik kan u écht niet helpen. Voor zover ik weet is Rechter R. al een tijdje op pensioen of ov…

Ja, hij is zelfs overleden denk ik. Maar u zal toch eens moeten proberen zoeken wie die rechter was van die toestemming. En dan zal ik u mijn telefoonnummer geven, en dan vertel ik u meer over de homo-seksfeesten van R. en over zijn naaktlopen met Jef Vermassen!

OK, meneer. Ik heb uw telefoonnummer hier staan. Dankuwel.

Niet vergeten hé! Ga daar achter!

>klik<

3 reacties op “Die ochtend, aan de telefoon”

Reacties zijn gesloten.