Boeken klasseren, deel 4

Euh ja ‘t is voor niemand interessant behalve voor mij (en dan nog!), maar het is dus wél iets waar ik al jaren naar uit aan het kijken was: de dag nadert dat al mijn boeken in een bibliotheek zullen staan, hoezee!

(Nu ja, alle boeken die ik besloten heb te houden, dus.) (Wat een hele, héle stapel minder is dan het totaal van de boeken die hier lagen, slik.)

Achter de rug:

  • Science Fiction & Fantasy (alfabetisch op auteur)
  • Biografieën (alfabetisch op onderwerp)
  • Geschiedenis (chronologisch op periode)
  • Werkgerelateerde zooi (alfabetisch op titel)

Nu aan bezig:

  • Andere non-fictie (alfabetisch op auteur)

Nog te doen:

  • Godsdienst en gelijkaardige (alfabetisch op onderwerp)
  • Andere fictie (eerst op taal, dan alfabetisch op auteur)
  • Wijvenboeken en brol (alfabetisch op het pseudoniem van de persoon die zich zogezegd auteur noemt)
  • Woordenboeken en andere naslagwerken (op onderwerp)
  • Koffietafelboeken en zo (op grootte)

En dan moet ik nog eens voor van die kaartjes zorgen om tussen de categorieën te steken.

En de kamer aankleden met licht en verf aan de muur en zitgelegendheid en alles. HA!

Elders over misschien hetzelfde

08.12.2012: Een nieuw weekend, een nieuw stukje bibliotheek | 04.11.2012: Boeken klasseren, deel twee | 03.11.2012: Boeken klasseren, deel één | 10.12.2012: Bibliotheek: de voor-voor-voorlaatste loodjes | 10.11.2012: Boeken klasseren, deel 3 | 13.10.2012: Verbouwingen: bibliotheek (in progress) | 18.09.2012: Verbouwingen: de bibliotheek (iii) – start! | 16.09.2012: Verbouwingen: de bibliotheek (ii) – op uw plaatsen, klaar… | 13.09.2012: Verbouwingen: de bibliotheek (i) | 30.10.2010: Verbouwingen: bibliotheken. Part 1: The Contactening

6 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.