Verjaardag!

Enfin, ik zeg “Verjaardag!”, ik bedoel eigenlijk “Verjaardagsfeestje!”, want Jan is ondertussen al negen jaar en dertien dagen oud. 

Jan

Enfin, ik zeg “Verjaardagsfeestje!”, ik bedoel eigenlijk “Jan heeft een roedel kinderen uitgenodigd en dan ziet hij wel wat hij ermee doet om te spelen of zo en wij bakken pannenkoeken en dan kijken ze naar een film en dan blijven ze slapen en dat was het dan!”

Niet voor ons, de themafeestjes met zorgvuldig uitgewerkte kleurgecoördineerde godweetwats: gewoon, we zien wel. 

En kijk, dat is helemaal gelukt, tot nog toe. Er is geplaystationed (FIFA 13 en Singstar), er is gevoetbald (op straat), er is verstoppertje gespeeld (in huis), ze hebben een poging gedaan tot weerwolfen (Zelie was verteller, en ’t was geen groot succes qua spelen, maar wel qua leute maken, denk ik), er zijn pannenkoeken gegeten (veel), er is naar een film gekeken (Madagascar 3, en ’t is dus niét evident om een hele kamer kinderen één film te laten kiezen), en er is tot een stuk in de nacht getetterd op de kamer — met zes! in! één! kamer! — ge beeldt u in dat dat goed verlopen is.

Elders over misschien hetzelfde

17.09.2013: Lessen in politiek | 09.01.2013: Naar bed! | 19.10.2012: ’t Is weekend, ’t is weekend | 17.09.2012: Gevonden foto’s | 31.08.2012: Supporteren ja, instructies neen | 27.08.2012: Poetry in motion | 29.07.2012: Sandra en Jan en Hecate in bed | 05.07.2012: Het nieuwe seizoen | 04.05.2012: Naar de coiffeur | 16.04.2012: Hold it… hold it…

6 Comments

  • Hier binnenkort ook het grote we-zien-wel-feestje voor de 7-jarige. Maar die uitgekiende themafeestjes vind ik toch ook de max hoor, ik ben daar lang niet tegen. Vooral als ze echt veel kinderen wil uitnodigen en als het huis te klein blijkt en als de ouders goesting hebben om ’s avonds in een proper huis neer te stuiken :-)
    Vorig jaar was het een workshop in het MIAT en dit jaar dus gewoon thuis: we gooien wat verkleedkleren en dvd’s op een berg en we maken ook een stapel pannenkoeken.

  • Zo’n feestjes zijn het leukste. Ik weet nog dat wij dit elk weekend deden. Iedereen die een vriend en vriendin mocht uitnodigen en daar lagen we dan, zus met twee vriendinnen, broer met een maat, stiefzus met een vriendin en ik met vriendje en die zijn zus. Allemaal op matrassen in de living. Heerlijk leuk!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.