Plants vs. Zombies 2

“Ik had toch wel iets beters verwacht”, was de review van Jan. 

De gratis opvolger van Plant vs. Zombies is helemaal de free-to-play-route gegaan: gratis om te downloaden, maar ze doen wel hun uiterste best om er veel geld uit te slaan. 

Over mijn dood lijk dat ik er geld voor ga uitgeven. Serieus: ik ben helemaal bereid om pakweg 10 euro te betalen voor een spel, maar met van die vuile truken moeten ze niet afkomen. ’t Is gelijk met dat Candy Crush-ding: soms moeten er drie kalenderdagen over gaan om van één level naar een volgende te kunnen gaan (tenzij er een “kleine som” betaald wordt, natuurlijk). Wel, dan duurt het gewoon drie dagen. Ik zit daar aan level denk ik 70 of zo, en ik weiger ook maar één powerup of credit te kopen. 

Getver. 

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.