Een eerste keer voor alles

Moet een mens daar zo oud voor geworden zijn: daarjuist voor het eerst kalkoen gegeten op kerstavond. Met stuffing en cranberries en al.

Zeer lekker, maar een beetje veel. :)

One Comment

  • maar hoeveel kalkoenen liggen daar niet op je werktafel man !!!! Amai ! Mia denkt ook altijd dat ze te weinig heeft, maar ik ook en al mijn zussen ook. Ik denk dat dat iets “typisch” is, als er al overvloed op tafel staat ,onmiddellijk roepen ” mannen, pakt af, er is nog hé !!!” .
    Bij één van mijn schoonbroers was het thuis echter anders, daar had je altijd het gevoel dat je te weinig had. Twee sandwichkes de man, uitegerekend en wel. ’t Zal dus niet iets ‘typisch Vlaams’ zijn, maar iets “typisch” aan een zekere soort opvoeding. Toch een prettige kerst en als het op de maag ligt raden ze hier een puur glaasje Ricard aan. Niet overdrijven hé, een glaasje !

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.