Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Een nieuw begin

’t Is helemaal spannend, de kinderen terug naar school en wij terug naar werk.

Ik heb de indruk dat het gelijk een nieuw schooljaar is, zo veel dat er gaat veranderen. En het is gelijk ook al zo enorm lang geleden dat ik nog op mijn werk geweest ben, dat ik enorm benieuwd ben naar wat er allemaal veranderd is en bijgekomen zal zijn.

Maar ’t is vooral heel erg spannend — en jawel, ik ben nét bijna helemaal van mijn hoest en slijm en ziekten en alles verlost. ’t Zal mij leren, nog eens lang op vakantie te gaan.

1 reactie

  1. De Welkom-Terug-Michel-knuffel ligt al helemaal klaar.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑