Eximious

U zegt?

Kan iemand me uitleggen waarom iemand deze producten zouden willen kopen?

EximiousSoft Photo Pro is a excellent image editing tools.provides all essential tools for producing professional quality pictures,edit visually and easily by drag and drop,use objects as layers to compose image as you desire.

Bon, OK, de taal is niet meteen het allerbelangrijkste factor in software, maar toch:

EximiousSoft Photo Pro can anti-aliasing automatically and import from or export to various image format files which include GIF,AVI, BMP, JPG,PCX,PNG,TIFF,TGA,PSD,ICO,CUR,ANI etc..

Vanwaar de vreemde belangstelling voor automatische anti-aliasing? Wat moet ik me voorstellen bij een programma dat iconen, cursors en geanimeerde cursors kan omzetten naar PCX-beelden en AVI-filmpjes—en omgekeerd?

Het ding kost wel degelijk geld, voor wie zich dat zou afvragen: $29.95. Maar dan krijg je wel waar voor je geld:

EximiousSoft Photo Pro provides rectangle,ellipse,lasso,magic wand selection tools.it can be used to cut,copy,move,delete a area of an image.Erase tool can help you get rid of unwanted portion easily.Line tool can draw the smoothest lines.Many shape painted tools are also supproted.

Ik ben ondertussen zo benieuwd, dat ik het wel eens in het echt wil meemaken: screenshots worden wel beloofd op de website, maar de link ernaar leidt naar nergens. “Free try download” dan maar.

Bij de installatie krijg ik een heuse License Agreement te zien. Ook daar liep er duidelijk iets mis in het departement talenkennis. Het begint nog goed met

The capitalized term “Software” used below refers to EximiousSoft Photo Pro version 2.00, any updates to the software, any supplemental code provided to you by EximiousSoft, the user manual, any associated software components, any related media and printed materials, and any “online” or electronic documentation.

The Software is copyright 2005-2006, EximiousSoft. The Software is licensed, not sold.

…maar dan loopt het verder waar de mannen van Eximious zelf dingen in de boilerplate moesten schrijven:

You may use (launch) the Software without any charge. But there are many limitions in it.If You think the software is useful,You may pay the license fee and register your copy to use the Software,It means that you use the software no limition after your payment.For information on paying the license fee and registering your copy of the Software, you should choose “Help|Registration” from the Menu Bar.

Ach ja.

Euh, na installatie, even gebruik en snel weer desinstallatie: goeie help.

Photopro

En het programma is me nog altijd een even groot raadsel als ervoor. Het is een mengelmoes van bitmap en vectorieel-maar-niet-echt. En dat van die “Photo Pro can anti-aliasing automatically”: tarara.

Vreemde mensen, echt waar. Vreemde mensen. Zouden ze daar nu echt geld mee verdienen?

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Oei. Valt het zo op? Toch maar een beetje minderen dan. Volgens mijn isp zat ik vorige maand 414 uur online. Als ik dan bedenk dat ik iedere keer mijn pc uitdoe als ik in bed kruip of naar mijn werk ga… pfft. Welcome to my life.

  2. En naar mijn gevoel ben ik nog geen 5 minuutjes wegggeweest. Ik denk dat ik iets anders met mijn tijd ga moeten doen want heel productief is het allemaal niet geweest.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.