Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Dàt is de prijs die men betaalt om met sterke, niet alledaagse persoonlijkheden om te gaan: ze zijn niet altijd perfect en willen serieus genomen worden. Allemààl. ‘t Is dat of een leven met saaie grijze zompige schapen van mensen rondom u.

    Zelfrelativering is een goede zaak vind ik, maar het nét niet relativeren van anderen is even belangrijk.

    Tot zover deze losse redenering, al zou ikzelf dat soort kleine ergernissen gewoon uitpraten met het voorwerp mijner ergernis. Kwestie van de ergernis gelijk sneeuw voor de Gomeriaanse lentezon te laten smelten.

  2. Bij mij ook. Ik begin mijzelf om maar iets te zeggen akelig serieus te nemen als mijn blog (zoals nu) weer eens onzichtbaar is voor de helft van de wereld. Verslaving! Onnozel! Vroeger had ik niet eens een blog!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.