Le nouveau Paul Codde est

Le nouveau Paul Codde est arrivĂ©. Ze hebben de de VRT gedimme een nieuwe mannelijke omroepster. Even kijken op de site wie en wat hij is… Jawel! Op de site van de TV1, sectie “omroepsters”, onderaan rechts: Dieter Vandepitte.

Huisdieren: 2 vissen (Nicole en Hugo). Need I say more?

Oooh Yasmine. Op dezelfde pagina van omroepsters. Yasmine rules. Ik ga echt toch eens een CD van haar moeten kopen. Die paar dagen dat we opgestaan zijn met 4FM was het een paar keer van Yasmine een liedje, en dat dat zo wreed goed was.

Leve Yasmine.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.