Ack! Ik zie hier juist

Ack! Ik zie hier juist dat die fucking re-install mijn serienummer van Radio heeft uitgewist!







14/12/2002; 4:14:38 PM

Trial version: 30 days remaining. Click here to enter your serial number. A license costs less than $40. We accept all major credit cards. Why delay? Get yours today!

Homo’s! Hoe is dat in godsnaam mogelijk!?

3 reacties op “Ack! Ik zie hier juist”

  1. Vraag niet hoe het kan, maar die dingen gebeuren dus gewoon met Radio. Alles wat jij hier beschrijft heb ik ook al een keer meegemaakt en vaker en erger! Ik ben dan ook zo’n drie maanden geleden mijn weblog weer gewoon ouderwets met de hand gaan HTMLen. Van Radio gebruik ik alleen af en toe nog de News Aggregator. Het zijn meestal de nachtelijke, automatische updates, die er een zooitje van maken. Daar is toch geen beginnen aan voor de simpele eindgebruiker?

  2. Ik vraag me soms ook af waarom ik er nog mee werk. Ik heb verdorie zelf een ding geschreven dat identiek hetzelfde doet als Radio behalve de hele outlining en zo, maar dan wel met bijkomende beveiliging en multi-user en al.
    Aaargh!!

  3. Nou ja, kun je nagaan! En jij bent nog wel een software pikeur. Ik maar een gewone eindgebruiker. Maar het is dan ook op het punt van gebruikersvriendelijkheid, dat Radio een dikke onvoldoende van mij krijgt. En betrouwbaarheid scoort ook zeer laag. Het zijn reuze aardige mensen bij Userland, maar ze zijn veel te veel bezig met alsmaar nieuwe nifty features en verwaarlozen de basis functionaliteit van de software.

    Nou, als dat “ding” van jou er ook in een Mac versie komt, wil ik het graag weten. Het kan alleen maar beter zijn!

Reacties zijn gesloten.